0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mayıs 2022 Cuma 14:07:00 - Güncelleme:13 Mayıs 2022 Cuma 14:16:00

Başkan Erdoğan NATO başvurusuna sert çıktı: O ülkeler terör örgütlerinin yuvası gibi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyeliğine ilişkin, 'Olumlu bir düşünce içinde değiliz. İskandinav ülkeleri terör örgütlerinin adeta yuvası gibi' dedi. ABD'nin PKK için aldığı yaptırım muafiyeti tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Her zaman destek verdiler. Düşman odaklarla bugüne kadar olduğu gibi yine kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlıyor

FİNLANDİYA VE İSVEÇ'İN NATO ADIMI

Olumlu bir düşünce içerisinde değiliz. İskandinav ülkeleri terör örgütü misafirhanesi gibi. Teröre destek verenler parlamentoda. Bu konuda olumlu bakmamız mümkün değil.

BIDEN-MİÇOTAKİS GÖRÜŞMESİ

Biden'ın açıklamalarını görüp tavrımızı ortaya koyarız.

ABD'DEN YPG'YE YAPTIRIM MUAFİYETİ

Irak'ın kuzeyinde ne yaptıysak, Suriye'nin kuzeyinde de aynılarını yapmaya devam edeceğiz. Dost ülkelere söylüyoruz, adımlarınızı doğru atın.

Pençe-Kilit'te dün itibariyle 82 terörist etkisiz hale getirildi.

Etiketler : Pençe-Kilit 82 terörist Suriye Irak
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX