0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Aralık 2018 Cumartesi 16:17:00 - Güncelleme:15 Aralık 2018 Cumartesi 16:54:00

Başkan Erdoğan: Ahlaksıza bak, halkı sokağa çağırıyor

Başkan Erdoğan FOX’un ana haber sunucusu Fatih Portakal'ı kastederek "Bir tanesi tv ekranından, edep fukarası bir tanesi çıkmış milleti sokağa davet ediyor" dedi.

Başkan Erdoğan 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde halka hitap etti. 

Erdoğan, Fatih Portakal'ın hadsiz bir şekilde vatandaşlara sokağa çıkma çağrısı yapmasını sert bir şekilde eleştirerek "Bir tanesi tv ekranından, edep fukarası bir tanesi çıkmış milleti sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak. Zaten bunlara yargı gereken cevabı verecek ben buna inanıyorum. 15 temmuz'da herkes derdsini aldı, bundan sonra bu tür olaylara girişenler bunun bedelini ağır öderler." dedi.

Vatandaşlar suç duyurusunda bulunmuştu

FOX’un ana haber sunucusu Fatih Portakal, vatandaşlara sokağa çıkma çağrısı yapmış, Fransa’yı yakıp yıkan ‘Sarı Yelekliler'i’ örnek gösteren Portakal hakkında vatandaşlar suç duyurusunda bulunmuştu.

Başkan Erdoğan'dan Kemal'e tepki: O çukurları teröristlere mezar yapacağız

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX