0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Temmuz 2020 Cuma 14:34:00 - Güncelleme:03 Temmuz 2020 Cuma 15:03:00

Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama! Başkan Erdoğan açıklama yaptı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı sonrası Sakarya'daki patlamayla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, " Bölge koruma ve kontrol altına alındı. Her türlü çalışma yapılmakta. Patlamada şu ana kadar 2 vefat biri ağır 74 yaralımız var." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

(Hendek'teki havai fişek fabrikasındaki patlama) 189 personel içerisinde yaralı sayısı biri ağır olmak üzere 74 ve vefat sayısı da 2. Temennimiz yaralıların sağlıklı bir şekilde ailelerine dönmesi ve içeride olanlarla ilgili olumsuz haberler almamak. Her türlü tedbir şu an itibarıyla alınmış vaziyette.

(Bakan Akar Libya'da) Önce Deniz Kuvvetleri komutanımızı Libya’ya gönderdik. Bir plan çerçevesinde. Bir heyetle Savunma Bakanım oraya gitmiş durumda. Orada yapacakları çalışmayla Libya'daki süreci çok daha yakın bir markaj içinde sürdürelim istiyoruz. Libya'da meşru ve var olan hükümetle aramızdaki çalışmaların ciddi ve kararlılık içinde sürdürülmesi lazım, yapılan iş budur.

Katar ziyareti, şu Kovid-19'dan sonra yurt dışına ilk ziyaretim oldu. Bölge ülkeleri ile olan tüm konuları Sayın Temim ile ele aldık.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX