0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Aralık 2019 Çarşamba 14:59:00 - Güncelleme:04 Aralık 2019 Çarşamba 16:28:00

Başkan Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüşmesi sonrası ilk açıklama: Türkiye çok iyi işler yapıyor

Başkan Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Trump ile bir araya geldi. Liderlerin görüşmesi sonrası İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız, ABD Başkanı ile NATO Zirvesi marjında son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdi." ifadelerini kullanırken ABD Başkanı Trump da 'Türkiye üye ülke olarak çok iyi işler yapıyor' dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Erdoğan ve Trump, NATO Liderler Zirvesi ana oturumun ardından, bir araya geldi.

Zirvenin yapıldığı The Grove Otel'de basına kapalı gerçekleşen görüşme yarım saat sürdü.


ALTUN'DAN İLK AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından Twitter hesabından açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız, ABD Başkanı ile NATO Zirvesi marjında son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdi." dedi.

ABD-Türkiye arasında 100 milyar dolarlık ticaret hedefi

Beyaz Saray'dan ise "Görüşmede enerji güvenliği, bölgesel güvenlik konuları ile 100 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşılmasına yönelik adımlar ele alındı" açıklaması yapıldı.

TRUMP: TÜRKİYE ÇOK İYİ İŞ ÇIKARTIYOR

Başkan Erdoğan ile Londra'da bir araya gelen ABD Başkanı Trump, görüşme sonrası yaptığı değerlendirmede 'Türkiye üye ülke olarak çok iyi işler yapıyor' ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX