0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Kasım 2017 Cuma 00:47:00 - Güncelleme:17 Kasım 2017 Cuma 00:57:00

Başka film çeviriyorlar 

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz'da amaçlarına ulaşamayanların kriz ve kaos senaryolarıyla milleti dize getireceklerini sandığını söyledi. 

Başbakan Yıldırım, “15 Temmuz'da mesafe alamayanlar, Türkiye'yi dize getiremeyenler, bu millete boyun eğdiremeyenler, bugünlerde başka bir film çeviriyorlar. 'Acaba ne yapar yaparız da 15 Temmuz'da beceremediğimiz işi sonlandırırız?' Ekonomiyle, baskılarla kriz, kaos senaryolarıyla bu milleti dize getireceklerini zannediyorlar. Hiç boşuna heveslenmeyin” diye konuştu. Yıldırım, Ankara'da düzenlenen “8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi”nin açılışında yaptığı konuşmada, “Bu millet Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, Anafartalar'da ve Kut'ül Amare'de dünyaya, emperyalistlere gereken dersi vererek bugünlere geldi. 

34 EĞİTİM TESİSİ YAPILIYOR 

Bu bayrak, vatan, millet, devlet sevgisi bu milletin sinesinde olduğu müddetçe hiç kimse, hiçbir güç bu ülkeye hiçbir şey yapamaz” ifadelerini kullandı.  

Başbakan Yıldırım dün ayrıca 34 eğitim tesisinin temel atma törenine katıldı. Yıldırım, “2019 yılı sonuna kadar Türkiye'de tekli eğitime geçeceğiz, sabahçı-öğlenci artık bitecek. Öğrenci sabah okuluna gidecek akşama da dönüp evine gelecek. 15 yıl geçti öğretmen sayısı iki katına çıktı, bir milyon 100 bine yaklaştık. Öğretmensiz okulumuz yok, boş geçen dersler artık tarih oldu” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX