0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:13 Haziran 2019 Perşembe 08:00:00

Baltayı yine taşa vurdu

SP İBB Adayı Gökçınar, Kılıçdaroğlu ve CHP’lilerin, 2 oğlunun İGDAŞ’tan kovulduğu yönündeki iddialarını bizzat kendisi yalanladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü Meclis’teki grup toplantısında Saadet Partisi'nin (SP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar'ın 2 oğlunun İGDAŞ'tan çıkarıldığını iddia etti. İGDAŞ “personel olarak çalışmamıştır” açıklaması yaptı ancak Kılıçdaroğlu iddialarını sürdürdü. Çirkin iftirayı bizzat iddiaların odağındaki SP’li Gökçınar yalanladı. Gökçınar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Son günlerde ailem hakkında bir konu gündemi hayli işgal etmektedir. Bu sebeple, bu konu hakkında bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Bu açıklamayı yapmaktaki amacım, birtakım siyasilerin adımı ve ailemi kullanarak asılsız bazı açıklamalarda bulunmalarıdır.

SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ

Eşim ve oğlum tarafından işletilen hukuk bürosu, 2004 senesinden beri İGDAŞ kurumunun alacaklarının tahsil faaliyetlerini yürütmektedir. Söylenildiği gibi oğlum ve eşim İGDAŞ personeli değildir, İGDAŞ kurumuyla aralarında sadece vekalet sözleşmesi vardır. İBB'mizin köklü kurumlarından İGDAŞ'ı haksız çıkarmak amaçlı bir polemiğe girmeyeceğimi belirtir, bu konuda son sözün bu olduğunu kamuoyuna saygılarımla bildiririm” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX