0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Ağustos 2021 Salı 22:26:00 - Güncelleme:03 Ağustos 2021 Salı 22:26:00

Bakan Soylu'dan provokasyon uyarısı: Buradaki insanların hayatlarıyla oynamanıza kimse müsaade edemez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir ile Marmaris'te basın toplantısı düzenledi. Pek çok ilde devam eden orman yangınlarıyla topyekün bir mücadelenin sürdüğüne vurgu yapan Bakan Soylu, yapılan provokasyonlara da tepki gösterdi. Bakan Soylu, "İstanbul'da durup buradaki insanları telaşa koymanın anlamı yok. Herkes birbiriyle koordinasyon içerisinde. Havada İHA'lar var, her şeyimiz var." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir ile birlikte Marmaris Öğretmenevi'nde açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin pek çok ilinde meydana gelen yangınlara ilişkin son durumu paylaşan Bakan Soylu, "Burada çalışan arkadaşlarımıza, kurumlarımıza, orman teşkilatımıza, karayollarımıza, güvenlik teşkilatlarımız, belediyelerimize kadar herkes gayret içerisinde mücadele ortaya koymaktadır. Biraz önce Köyceğiz'den geldim. Vatandaşlarımız el birliği içinde büyük bir mücadele ortaya koydu. Bu devletin büyük bir devlet olduğuna, bu milletin büyük bir millet olduğuna bir kez daha şahit oldukBir taraftan Marmaris, Milas, diğer taraftan Köyceğiz ve yangınların olduğu bütün alanlarda sabahtan itibaren bulunmuştuk. Öyle bir rüzgarla karşı karşıyayız ki, yarım saat önce söndürüldüğünü gördüğümüz yangın yarım saat sonra daha şiddetli alevleniyor." dedi.

Etiketler : İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye Bekir Pakdemir
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX