0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Ağustos 2020 Pazar 14:59:00 - Güncelleme:09 Ağustos 2020 Pazar 14:59:00

Bakan Koca: Profilinizden bir mesaj verin

Kaynak: AA

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Bugün profilinizden siz de mesaj verin. Salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlatan bir mesaj hazırlayıp, takipçilerinizle paylaşın. Bilip de uymayanlar için elden geldiğince etkili olsun.

Bakan Koca, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla sosyal medya hesabından uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Tedbirsizliğin gözler önüne serildiği tatil görüntülerinin ardından sık sık uyarı yapan Koca, vatandaşlara sosyal medya üzerinden 'Tedbirli olma' mesajını vermeleri için paylaşımlarda bulunmalarını istedi.

"PROFİLİNİZDEN SİZ DE MESAJ VERİN"

Bakan Koca, "Bugün profilinizden siz de mesaj verin. Salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlatan bir mesaj hazırlayıp, takipçilerinizle paylaşın. Bilip de uymayanlar için elden geldiğince etkili olsun." dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX