0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Mayıs 2020 Salı 14:25:00 - Güncelleme:12 Mayıs 2020 Salı 14:27:00

Bakan Gül'den flaş açıklama: Noterlikler bugün itibariyle çalışmaya başlamıştır

Adalet Bakanı Gül, yargıdaki koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Bakan Gül, "Bayramdan sonra tüm uygulamalar yumuşatılacak" dedi.

Bakan Gül'ün açıklamalarından satır başları şöyle;

Türkiye tüm dünyanın gıpta ile izlediği bir süreç yönetimi gösteriyor. Virüs, din, dil, ırk ayırt etmiyor. Hukukta özgürlükleri kısıtlamanın orantılılık, gereklilik gibi konuların ne kadar doğru olduğunu görmekteyiz. Artık 'Yeni normal' var. Sayın Cumhurbaşkanımız Yargı Reformu Strateji Belgesi'nin hayata geçmesi için gerekli desteği vermiştir.

Milletimize taahhüt ettiğimiz tüm reformları hayata geçirmek için gayret göstermekteyiz. Yaptığımız ve yapmaya çalıştığımız tüm çalışmalar hukukun üstünlüğüne dayanarak, vatandaş odaklı çözüm üretmek içindir. Hukuk devleti kelimesinin işlevselliğini kazanması için her türlü görüşe açık olduğumuzun bilinmesini isteriz. Yüksek mahkemeleri hak duygusunun en yüksek temsilidir.

"NOTERLİKLER NORMAL ÇALIŞMALARINA BUGÜN İTİBARİ İLE BAŞLAMIŞTIR"

Bayramdan sonra tüm uygulamalar aşamalı olarak yumuşatılacak.

Noterlikler normal çalışmalarına bugün itibarıyla başlamıştır

Etiketler : adalet bakanı abdulhamit gül koronavirüs noterlikler
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX