0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Temmuz 2021 Cuma 23:59:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2021 Cumartesi 00:38:00

Bakan Çavuşoğlu: Kundaklamayla ilgili değişik gözaltılar var

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ege ve Akdeniz'deki orman yangınlarla ilgili "Kundaklamayla ilgili değişik gözaltılar var." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ege ve Akdeniz'deki orman yangınlarıyla ilgili "Kundaklamayla ilgili değişik gözaltılar var." dedi.

Bakan Çavuşoğlu, A Haber canlı yayınında, devam eden yangınlarla ilgili açıklama yaptı:

"Kapsamlı soruşturma devam ediyor. Şu ana kadar kundaklamayla ilgili, ormanlarının yakılmasıyla ilgili değişik gözaltılar var. Yapılan çalışmalar neticesinde somut olarak 'şu bölgeyi bunlar yaktı' diyecek bir somut bilgi bulgu yok. Şüpheler var. Manavgat'ta 4 yerde aynı anda yangının başlaması doğal bir şey değil. Türkiye'nin aynı anda bir çok şehrinde bu kadar yangının başlaması da doğal karşılanmıyor. Halkımızın da bizim de şüphelerimiz var. Ortaya somut bir şey çıkmadan varsayım üzerinden bizim bilgi vermemiz doğru olmaz. Çalışmalar devam ediyor."

Etiketler : Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu orman yangınları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX