0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Haziran 2019 Salı 20:07:00 - Güncelleme:18 Haziran 2019 Salı 23:32:00

Bakan Albayrak: Trabzon Araklı'da selde oluşan zarar için gerekli destek verilecektir

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Trabzon Araklı'daki selde oluşan zararın telafisi için gerekli tüm desteğin verileceğini söyledi. "Devletimiz, haber alınamayan vatandaşlarımıza sağ salim ulaşılması için seferber olmuştur." dedi.

Trabzon'da şiddetli yağış sonrası bir hidroelektrik santralinin (HES) borusunun patlaması sonucu sel meydana geldi.

Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 vatandaş kayıp.

 Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak olayla ilgili açıklama yaptı.

Devletin haber alınamayan vatandaşlara sağ salim ulaşılması için seferber olduğunu belirten Albayrak, "Selde oluşan zararın telafisi için gerekli tüm destek verilecektir." dedi.

Öte yandan AFAD'dan da açıklama geldi.

AFAD'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Araklı ilçesinde yaşanan sağanak sonrası yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, "Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen sel sonrası bölgede mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarma çalışmaları, helikopter desteği eşliğinde devam ediyor. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX