0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Kasım 2020 Çarşamba 18:55:00 - Güncelleme:04 Kasım 2020 Çarşamba 18:55:00

Bakan Albayrak: PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor

Bakan Berat Albayrak, PKK'lı teröristlerin yol yapım çalışması yapan işçilere yönelik düzenlediği saldırıyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakkari'nin Derecik ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin yol yapım çalışması yapan işçilere yönelik düzenlediği saldırıyla ilgili olarak, "PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor" dedi.

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor. Hakkari Derecik kırsalında şehit olan işçimize rahmet, yaralananlara sağlık, sıhhat ve acil şifalar diliyorum. Milletimize karşı düzenlenmiş adi terör saldırılarına güvenlik güçlerimiz gereken cevabı en hızlı şekilde verecektir" dedi.

Etiketler : bakanlık albayrak twitter berat albayrak terör pkk
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX