0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2020 Pazar 11:04:00 - Güncelleme:20 Eylül 2020 Pazar 11:19:00

Bakan Akar: Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır

Kaynak: DHA

ABONE OL

Milli Savunma Bakanı Akar açıklamasında; "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan bir Yunan gazetesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında atılan ahlaksız manşet hakkında açıklama geldi.

Bakan Akar "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz." sözleriyle tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bakan Akar; "İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

Etiketler : Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Yunan Yunan medyası Yunanistan Akdeniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX