0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2020 Pazartesi 11:33:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2020 Pazartesi 11:33:00

Bağcılar'da polisin şehit edilmesiyle ilgili önemli gelişme!

Önceki gün Bağcılar'da narkotik polisinin şehit edilmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlılardan biri Adliye'ye sevk edildi. Polis memuru Erkan Gökteke'yi şehit eden kişinin ise 17 yaşındaki zanlı olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen zanlılarla ilgili detayları CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday aktardı.

İstanbul Bağcılar'da polis memuru Erkan Gökteke'yi şehit eden şüphelilerden birisi 19 yaşındaki Serdar Balta. Gayrettep'deki emniyet binasından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Edindiğimiz bilgilere göre şüpheli Emniyet'te susma hakkını kullandı.

Görüntülerde ve kamera kayıtlarında kaçan şüphelilerden birisiydi. Şüpheli polis aracına binerken de pişmanım dedi. Diğer üç şüpheli ise yaşları 18'den küçük olduğu için çocuk şubedeydi. Silahı kullanan ve polis memuru Erkan Gökteke'yi şehit eden silahı kullanan 17 yaşında. Onun da bugün Adliye'ye sevk edilmesi bekleniyor. Polise silahlı saldırı sonrası 3 tane silah ele geçirilmişti. Bunlardan birisi pompalı tüfekti.

Bu silahların da balistik incelemeleri sürüyor.

Etiketler : BAĞCILAR POLİS ŞEHİT SALDIRI ÇOCUK ŞUBE
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX