0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Temmuz 2020 Pazartesi 17:57:00 - Güncelleme:27 Temmuz 2020 Pazartesi 17:57:00

Azerbaycan'dan taziye mesajı: Sizin acınız bizim acımızdır

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov Mersin'deki kazada şehit olan askerler için taziye mesajı gönderdi.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Mersin'in Mut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Türk askerleri için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e birer taziye mesajı gönderdi.

Hasanov, mesajında, Mersin'de askerleri taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu kardeş Türk ordusundan hayatını kaybeden ve yaralanan askerler olduğu bilgisini derin üzüntü içinde öğrendiklerini belirtti.

Şehit askerlerin aile ve yakınlarına taziye dileklerini sunan, yaralı askerler için de şifa dileyen Zakir Hasanov, mesajında, "Sizin acınız bizim acımızdır" ifadesine yer verdi.

Etiketler : Azerbaycan Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov Azerbaycan Türkiye taziye Türk askerleri taziye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar haber Türk ordusu kardeş ülke Azerbaycan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX