0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mayıs 2022 Cumartesi 14:27:00 - Güncelleme:28 Mayıs 2022 Cumartesi 14:56:00

Azerbaycan'da TEKNOFEST heyecanı! Selçuk Bayraktar'tan açıklamalarda bulundu

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Azerbaycan TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu.

İşte Selçuk Bayraktar'ın açıklamalarından satır başları:

Dün ilk kez görmenin nasip olduğu, kadim şehrimiz Şuşa'da o engin düzlükte hür bir şekilde yürürken bu ruhu daha da derin hissettim.

TEKNOFEST'i neden yapıyoruz diye sorduğum Üniversite öğrencisi bir genç hissettirdi: Dünya Türk'ün gücünü bilsin, yerini bilsin.

TEKNOFEST'in şiarının artık zihinlerde yer ettiğini görüyorum. Bundan sonra bize düşen durmadan çalışmaktır. Değerli misafirler TEKNOFEST Azerbaycan'ın yürütücüleri ile Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na teşekkür ediyorum. Gönüllerimiz olmasaydı bu kadar başarılı bir TEKNOFEST yaşayamazdık. Çalışmalarını yürüttüğü ABD'den Bakü'ye gelerek bizleri şereflendiren Aziz Sancar hocamıza da yürekten teşekkür ediyorum. Azerbaycanlı bacı ve gardaşlarıma minnettarlığımı iletirem. TEKNOFEST'i himaye eden Aliyev ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan başta olmak üzere desteğini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Etiketler : TEKNOFEST
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX