0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Kasım 2017 Pazartesi 14:30:00 - Güncelleme:27 Kasım 2017 Pazartesi 15:28:00

Ayakta alkışlandı! Ruhi Ersoy'dan mecliste tarihe geçecek Nizam-ı Alem İlay'ı Kelimetullah sözleri!

MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, dünyayı ve batılı hegemonyayı tedirgin eden Fırat Kalkanı harekatı başladıktan sonra "El-Bab'da ne işimiz var" diyen CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit'e meclis kürsüsünden tarihi bir cevap vermişti. MHP'li Ersoy'un akıllara kazınan, "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Turan" sözü milletvekillerince uzun bir süre ayakta alkışlanmıştı.

GÜNEŞ

Fetullahçı hainlerin 15 Temmuz darbe girişimi başarısızlığa uğratılmasının hemen akabinde toparlanan ve temizlenmeye başlanan Türk ordusu, Fırat Kalkanı operasyonuyla güney sınırlarımızda İsrail ve ABD'nin kurmaya çalıştığı PKK terör devletine hançeri sokmuştu. 

İLAY'I KELİMETULLAH DAVASINI SURATLARINA HAYKIRDI

MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Türkiye'nin El Bab operasyonuna CHP'li Ali Yiğit'e ağzının payını öyle bir verdi ki TBMM sıralarında oturan milletvekilleri coşkuyla ayağa kalkıp MHP Milletvekili Ruhi Ersoy'u alkışladı. Gönül coğrafyasından dem vurarak konuşmasına başlayan MHP'li Ersoy CHP'li Ali Yiğit'in öznelinde Nizam-ı Alem İlay'ı Kelimetullah davasını çok açık bir şekilde terör örgütü PKK/PYD'yi destekleyenlerin suratına haykırdı. 

MHP'li Ersoy, “El Bab’dan gelen şehadet haberi, Türk milletine yeni ateşler düşürmüştür ama coğrafyanın vatanlaşması, verilen mücadele ve millî güvenlik şehadetle mümkün oluyor. Ruhları şad olsun” diyerek coğrafyamızın gerçeklerini hatırlattı.

"Bizim nihâi gayemiz, İlâyı Kelimetullah için Nizâm-ı Alem da­vasıdır. Allah-u Teala'nın ismini yüceltme,yayma ve O'nun niza­mın bütün hayata geçirme ülküsünü gerçekleştirmek, mücadele­mizin hedefi de Allah'ın rızasını kazanmaktır. Öyleyse bizim birli­ğini istediğimiz insanlar, bu gayeye inanan ve hedefe koşan insan­lardır." Şehit Muhsin Yazıcıoğlu

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX