0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Nisan 2020 Salı 11:43:00 - Güncelleme:21 Nisan 2020 Salı 14:39:00

Atık sularda koronavirüs rastlandı mı? Tarım ve Orman Bakanı açıkladı

Kaynak: AA

ABONE OL

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Ankara'dan aldığımız atık su numunelerinde Kovid-19 virüsüne rastlanmadı. İstanbul'dan da numune toplanıyor, ona göre tedbir alınacak" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli önemli açıklamalarda bulunuyor. Pakdemirli,"Normal zaman ötesinde ülkelerin bu kadar sert tedbirler aldığı dönemlerde biz de bazı ürünlerde sert tedbirler almamız gerekirdi. Arz ve talebe göre 50'den fazla ürünü takibe aldık. Limonu izne bağladık 10 liradan 4 liraya düştü. " dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Gıda sektörü, ramazandaki talep artışı için gerekli hazırlıklarını yaptı. Bugün ve yarın vatandaşlar istediği gibi alışverişini yapsın.

Arz dengesine göre 50 kadar ürünü takip ediyoruz. Gerekirse ithalat ve ihracatta önlem alınabilir. Fırsatçılık görülürse tedbir alınır.

HUBUBAT ALIM FİYATI

Mayısın ilk haftasında Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak. Çiftçimizi doyuracak bir fiyat politikası oluşturulacak.

"ANKARA'DAKİ ATIK SULARDA KOVİD-19'A RASTLANMADI"

Ankara'dan aldığımız atık su numunelerinde Kovid-19 virüsüne rastlanmadı. İstanbul'dan da numune toplanıyor, ona göre tedbir alınacak.

YAŞ ÇAY ALIM FİYATI

Yaş çay alım fiyatıyla ilgili çalışmalarımız hızla sürüyor. Çay müstahsilini memnun edecek formül üzerinde çalışıyoruz.

Küçükbaş hayvancılıkta bir ilk olarak, 81 ilde koyun ve keçi yetiştiricilerimize 187 milyon lira desteğin ödemelerine cuma başlayacağız.

Etiketler : Bakan pakdemirli atık su koronavirüs gıda alışverişi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX