0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2018 Pazartesi 15:59:00 - Güncelleme:29 Ocak 2018 Pazartesi 16:25:00

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi üyesi 11 kişi hakkında soruşturma başlattı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütlerine yönelik Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin 'savaş bir halk sorunudur' tanımlaması yapan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi üyesi 11 kişi hakkında soruşturma başlattı.

TSK'nın Afrin'in terör örgütlerinden temizlenmesi ve sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na STK'la destek olurken Türk Tabipler Birliği "savaş halk sorunudur" diyerek tepki göstermişti.

TTB'nin açıklaması kamuoyunda çokça tepki görürken İçişleri Bakanlığı ise dün konuyla ilgili idari soruşturma başlatmıştı.

SAVCILIK DA SORUŞTURMA AÇTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütlerine yönelik Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin "savaş bir halk sorunudur" tanımlaması yapan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi üyesi 11 kişi hakkında soruşturma başlattı.

İHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX