0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ocak 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:25 Ocak 2019 Cuma 08:11:00

'Alayının oyununu bozacağız'

MHP lideri, yerel seçimlere gölge düşürme gayretine düşenlere sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Bahçeli, “Seçimi itibarsızlaştırmaya kalkışanlar, sandığın meşruiyetini lekelemeye yeltenenler, yalanlarla hayali seçmen üretildiğini iddia edenler beyhude yere çırpınmasın. Alayının oyununu bozacağız. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır” dedi. 

HEM BELEDİYE HEM BEKA 

Cumhur İttifakı'nın önemine işaret eden Bahçeli, “Cumhur İttifakı, Türkiye'nin geleceğini kuruyor. Buna uygun karar ve hazırlık içerisinde olmalıyız. Hem 'belediye' hem de 'beka' diyor, tarihi ittifakımızı koruyoruz. İlle de bir tercih yapacak olursak, on bin defa 'beka' diyeceğimi herkesin bilmesini  istiyorum. 31 Mart seçimleri, yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meselesidir” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX