0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Aralık 2018 Salı 01:15:00 - Güncelleme:18 Aralık 2018 Salı 01:26:00

AK Partili Turan: Siyasi ihtirastan kör olan Şener, yarın CHP'yi de satacaktır

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde haddini aşarak AK Parti'ye karşı asılsız ithamlarda bulunan CHP'li Şener'e sert yanıt vererek, "Herkes siyasi ihtiraslarıyla kör olan Şener'in karın ağrısını biliyor. Yarın ilk fırsatta CHP'yi de satacaktır, aynı ithamları CHP'ye de yöneltecektir." dedi.

gunes.com

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM Genel Kurulunda bazı bakanlıkların 2019 yılı bütçeleri üzerine yapılan konuşmaların ardından söz alarak, CHP'li Abdüllatif Şener'e tepki gösterdi.

Konuşmasına "Konya'da sokağa çıkamayan, yuhalanan birine cevap vermeye mecbur kalmaktan utandığını" ifade ederek başlayan Turan, "Herkes Şener'in karın ağrısını biliyor. Şener, siyasi ihtiraslarıyla kör olduğu için utanmalıdır." dedi.

"İlk fırsatta CHP'yi de satar"

Siyasi körlük ile muhalefetin başka şeyler olduğunu söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "Kurduğu partiden sonra en zıt partiye geçen kişi, yarın ilk fırsatta CHP'yi de satacaktır, aynı ithamları CHP'ye de yöneltecektir." ifadelerini kullandı.

"FETÖ'nün verdiği evraklarla ithamda bulunuyorlar"

Bazı milletvekillerinin görüşmesi yapılan bütçe için "saray, rant bütçesi" ifadelerini kullanmalarını da sert bir dille eleştiren Turan, "2 milyon telefon faturasını görmeyenlerin, Şişli'yi, Ataşehir'i, rezidansları görmeyenlerin, tutup tutup aynı belgelerle, sahte fotoğraflarla, FETÖ'nün verdiği evraklarla ithamlarda bulunmasını doğru bulmuyoruz. Sizin saray dediğiniz bu milletin evi. Sayın Erdoğan'ı Subayevleri'nden, Kasımpaşa'dan biliriz." diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX