0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2020 Perşembe 08:42:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2020 Perşembe 08:42:00

AK Parti'den kadınlara özel yarışma: Onlar yazacak Başkan Erdoğan ödüllendirecek

AK Parti, yeni tip koronavirüsle mücadele günlerinde kadınların duygu ve düşüncelerini yazıya aktarmalarını sağlamak için özel bir yarışma düzenliyor.

AK Parti Kadın Kolları tarafından yapılacak olan yarışma kapsamında 81 şehirdeki bütün kadınlar “COVID-19: Sadece bir Virüs mü Yoksa Daha Fazlası mı?”, “Pandemide Dışarısı Nasıl Görünüyor?”, “Salgın ile Birlikte Hayatımdaki Değişimler” başlıklarında deneme yazıları yazacak. 

Seçmeler, 81 şehirde oluşturulacak AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı komisyonlarınca yapılacak. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, dereceye girenler, ödüllerini pandemi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alacak.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, yarışmayla ilgili şunları söyledi: 'Söz uçar, yazı kalır’ diyoruz. Sadece üyelerimiz değil, bütün kadınların katılmasını istiyoruz. Başvuru için akkadin.org.tr adresinden başvuru yapılacak. İllerde milletvekillerimizden yazarlardan oluşan jüri üyeleri, ilk üçe giren isimleri Genel Merkez’imize bildirecek.

Etiketler : AK Parti kDIN KOLLAR ÖDÜL YARIŞMA ERDOĞAN
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX