0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2018 Cuma 11:57:00 - Güncelleme:12 Ocak 2018 Cuma 15:34:00

AK Parti ve MHP'nin İttifak Komisyonu üyeleri belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Beştepe'deki ittifak görüşmesinin ardından kurulmasına karar verilen İttifak Komisyonu üyeleri belli oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi, sabah saatlerinde İttifak Komisyonu üyelerini açıklamıştı.....

AK PARTİLİ İSİMLER DE BELLİ OLDU

MHP'nin ardından AK Parti'den de bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada İttifak Komisyonu'na seçilen isimler belli oldu. Mustafa Şentop, Mahir Ünal ve Abdülhamit Gül'ün İttifak Komisyonu üyeliğine seçildiği kaydedildi.

MHP'nin AK Parti ile ittifak görüşmelerini yürütecek komisyonda yer alacak üyeleri belli oldu

MHP'nin AK Parti ile ittifak görüşmelerini yütütecek komisyon üyeleri belli oldu. İşte üyeler: Mehmet Parsak, Mustafa Kalaycı ve Faruk Aksu.

PARSAK, ANAYASA UZLAŞMA KOMİSYONUNDA DA YER ALIYORDU

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP'nin Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri arasında da yer alıyordu.

AK PARTİ, 3'ER KİŞİLİK KOMİSYON KURULACAĞINI DUYURMUŞTU

Erdoğan-Bahçeli görüşmesi için "Büyük milli mutabakat" ifadesini kullanan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "İki partiden 3'er kişilik komisyon kurulacak." demişti. İşte Ünal'ın açıklaması:

"Önümüzdeki süreçte oluşturulacak olan komisyonlar aracılığıyla bu mesele teknik olarak çalıştırılacaktır. AK Parti uyum yasaları çerçevesinde ittifak konusunu çalışmaktadır. Başlangıç olarak AK Parti ve MHP'nin bu çalışmayı sürdürmek için 3'er kişiden olulşacak bir komisyon kurulması düşünülmektedir. Her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor. Biz milletimiz ne diyor ona bakarak, Türkiye'nin bekasını sağlayacak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyük milli mutabakatın içinde olacak bütün milli ve yerli unsurlara kapımız açıktır. Millet de kimin ne yaptığını, ne dediğini açık bir şekilde görmektedir."

 MHP'nin AK Parti ile ittifak görüşmelerini yürütecek komisyonda yer alacak üyeleri belli oldu

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX