0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2019 Cuma 16:25:00 - Güncelleme:21 Ekim 2019 Pazartesi 17:27:00

Adalet Bakanlığı hakim savcı alımı başvuru şartları neler?

Adalet Bakanlığı hakim savcı alımı başvuru şartları neler? sorularının yanıtı merak ediliyor. Adalet Bakanlığı 1.300 Hakim ve Savcı adayı alımı yapıyor. Adalet Bakanlığı Hakim Savcı alımı başvuru şartları neler? Adalet Bakanlığı Hakim Savcı alımı ne zaman? güncel olarak araştırılan konular arasında yer alıyor.

Adalet Bakanlığı hakim savcı alımı yoğun ilgi görüyor. Adalet Bakanlığı hakim savcı alımı başvuru şartları neler? Adalet Bakanlığı hakim savcı alımı ne zaman? sorularının yanıtı alıma başvurmak isteyen adaylar tarafından merak ediliyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yıl sonuna kadar 1300 hakim savcı alımı yapılacağını açıklamıştı. Adalet Bakanlığı Hakim Savcı alımı ile ilgili detaylar da belli oldu. Adalet Bakanlığı hakim savcı alımı sınavı 29 Aralık 2019 Pazar günü Ankara’da iki oturumda yapılacak. Sınavına kimlerin katılabileceği ve sınav başvurularının nasıl ve nereden yapılacağı ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.
 

ADALET BAKANLIĞI HAKİM SAVCI ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı 1.300 Hakim ve Savcı adayı alımı sınavına başvurular, 31 Ekim - 7 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak.

ADALET BAKANLIĞI 1300 HAKİM SAVCI ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Adalet Bakanlığı 1300 Hakim ve Savcı alımı sınavı başvuruları, elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden) yapacaklar ve sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacaklardır. Başvuru merkezleri listesi başvuru süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinde sınava başvuru bilgileri içerisinde yer alacaktır. ÖSYM başvuru merkezleri başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında alacaklardır.

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli fotoğrafı (*) bulunan adaylar, başvuru işlemlerini bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile) veya diledikleri bir başvuru merkezlerinde yapacaklardır.
ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli bir fotoğrafı bulunmayan adaylar ise başvuru işlemlerini bir başvuru merkezinden yapacaklardır. Posta yoluyla başvuru alınmayacaktır.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX