0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mayıs 2020 Perşembe 13:15:00 - Güncelleme:14 Mayıs 2020 Perşembe 16:01:00

Acun Ilıcalı Türk vatandaşlarına özel uçağını tahsis etti! Bakan Çavuşoğlu'ndan teşekkür geldi

Acun Ilıcalı, sadece yurt dışından getirdiği formatlarla televizyon dünyasında elde ettiği başarılarla değil, insani yardımlarıyla da ön plana çıkıyor. Bakan Çavuşoğlu, Cayman Adaları ve Havana'da mahsur kalan Türk vatandaşlarını Dominik'e özel uçağıyla getiren Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Cayman Adaları ve Havana'da bulunan vatandaşlarımızı Dominik Cumhuriyeti'ne getirmek için kendi uçağını gönderen Acun Ilıcalı'ya çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Bakan Çavuşoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Karayipler bölgesinde farklı ülkelerde bulunan Türk vatandaşlarını tahliye eden uçağın, Dominik Cumhuriyeti'nden havalandığını duyurdu.

Bakan Çavuşoğlu'nun Twitter paylaşımları:

"Karayipler bölgesinde farklı ülkelerde bulunan vatandaşlarımızı ve dost, kardeş komşu ülke vatandaşlarını tahliye eden uçağımız Dominik Cumhuriyeti'nden havalandı. Cayman Adaları ve Havana'da bulunan vatandaşlarımızı Dominik Cumhuriyeti'ne getirmek için kendi uçağını gönderen Acun Ilıcalı'ya çok teşekkür ediyoruz. Uçakta bulunan,154 vatandaşımız ile birlikte 1 Azerbaycan, 42 Macaristan, 28 Romanya ve 1 Tunus vatandaşlarını ülkemize getiriyoruz."

Etiketler : Acun Ilıcalı Survivor Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı teşekkür özel uçağı Cayman Adaları Havana Dominik Cumhuriyeti THY koronavirüs Kovid-19 mahsur kalan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX