0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2019 Çarşamba 09:02:00 - Güncelleme:26 Aralık 2019 Perşembe 11:52:00

Masterchef dokunulmazlık yarışını kim kazandı?

Dün oynanan kaptanlık oyununun ardından takımların belirlenmesi ile bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Masterchef bu haftanın ilk dokunulmazlık yarışını stüdyo dışında oynayacak. Masterchef yeni bölümün nerede çekildiği izleyiciler tarafından araştırılıyor. Masterchef Türkiye nerede çekildi? Masterchef dokunulmazlık yarışını kim kazandı? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor..

9 kişi kalan yarışmacılar şampiyonluğa doğru adım adım ilerliyor. Masterchef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanıyor. Alican kaptanlığındaki Mavi takım ile Batuhan kaptanlığındaki Kırmızı takım bu akşam dokunulmazlığı almak için bütün hünerlerini sergileyecek. Bu akşamki oyun stüdyo dışında oynanacak. Peki, Masterchef Türkiye nerede çekildi? Masterchef dokunulmazlık yarışını kim kazandı? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK YARIŞINI KİM KAZANDI?

Masterchef dokunulmazlık yarışının kazananı Kırmızı takım oldu. Yarışı kaybeden Mavi takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı alan isim Cemre oldu. Cemre potaya gitmesi için Yasin'in adını verdi. Takım oylamasında ise Alican ve Kıvanç eşit oy aldı. Takım kaptanı olarak Alican, potaya gidecek ismi Kıvanç olarak söyledi.

MASTERCHEF'TE BU HAFTANIN TAKIMLARI

Mavi takım yarışmacıları:

Alican, Cemre, Yasin, Ekin, Kıvanç.

Kırmızı takım yarışmacıları:

Batuhan, Suna, Rıfat, Güzide.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX