0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Nisan 2019 Perşembe 15:00:00 - Güncelleme:18 Nisan 2019 Perşembe 15:02:00

Bu rolden memnun değilim dedi ayrılık sinyalini verdi

Chelsea'nin golcüsü Olivier Giroud, Premier Lig ekibindeki rolünden memnun olmadığını söyledi ve sezon sonu ayrılabileceğini açıkladı.

Chelsea'de Gonzalo Higuain transferinin ardından daha az forma şansı bulan Olivier Giroud, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"BU ROLDEN MEMNUN DEĞİLİM"

Takımında mutlu olmadığını açıklayan Giroud, "İkinci santrfor rolünden memnun değilim. Gelecek sezon burada olacak mıyım bilmiyorum. Oynamadığım zaman üzülüyorum. Sezon sonuna kadar bir karar verilmesi gerekiyor. Sahada olmadığım zamanlarda çok sinirliyim ama bunu göstermek istemiyorum. Yedek olmaktan mutlu değilim" dedi.

"ÖNCELİĞİM CHELSEA AMA..."

Teklifler aldığını da duyuran 32 yaşındaki futbolcu, "Evet teklifler aldım ama şimdi söylemeyeceğim. Önceliğim Chelsea. Burada bir yıl daha oynamak isterim ama benim de mutlu olmam gerekir" şeklinde konuştu.

Chelsea ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Olivier Giroud, bu sezon 38 maçta 11 gol attı ve 7 asist yaptı.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX