0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Haziran 2019 Perşembe 12:48:00 - Güncelleme:20 Haziran 2019 Perşembe 14:48:00

4 futbolcunun belirsizliği Fatih Terim'in canını sıkıyor

Transfer sezonunda en az 5 futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen Galatasaray'da Diagne, Kostas, Onyekuru ve Belhanda'nın durumları belirsizliğini koruyor.

Önümüzdeki sezon üç kulvarda da başarılı olmak isteyen ve buna göre kadro mühendisliği yapma peşinde olan Fatih Terim’in defans hattı haricinde hemen hemen her mevkide problemleri var.

EN AZ 2 FORVET ŞART!

Fatih Öztürk’ün Kasımpaşa ile anlaşmasının ardından henüz Muslera’nın yedeğini bulamayan Terim, kiralık olarak gelen Ndiaye’nin de yerini doldurmak isterken, Onyekuru’nun Avrupa’nın dev kulüplerinden birine gitme ihtimalinin yüksek olması teknik heyeti düşündürüyor. Forvet hattında Diagne ve Kostas Mitroğlou’ndan memnun olmayan tecrübeli çalıştırıcı Senagalli golcüyü elden çıkarmak isterken, Kostas’ın 2,7 milyon euro’yu bırakıp gitmek istememesi yönetimin de canını sıkıyor.

BELHANDA DA GİDERSE…

Şener Özbayraklı - Ryan Babel gibi iki tecrübeli futbolcuyu bedavaya renklerine bağlayan Galatasaray’ın hali hazırda en az 4 transfere ihtiyacı olduğu bilinirken, işin içine Belhanda’yı da dahil ettiğinde Fatih Terim’in yönetimden efektif bir 10 numara isteyeceği tahmin ediliyor.  (TM Dijital Haber Merkezi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX