0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00

İlla katletmesi mi lazım?

Beylikdüzü’nde bir market çalışanı, kadın iş arkadaşının boğazını sıkıp yere fırlattı, tekmeledi. Kadını feci şekilde döverek hastanelik eden saldırgan gözaltına alındıktan sonra salıverildi. 

İstanbul'da bir markette 30 Temmuz günü Azime T, erkek çalışma arkadaşının saldırısına uğradı. Azime T’yi darp eden kişi daha sonra boynundan tutarak yere düşürdü. 

DARP RAPORU ALDI 

Saldırgan yerdeki Azime T’yi tekmeledi. Azime T’yi dakikalarca darp eden şahıs, kadını hastanelik edene kadar durmadı. Üstelik iddiaya göre bu sırada marketteki vatandaşların kadının yardımına koşmak yerine kaçmayı tercih etti.  Hastaneye giden Azime T, darp raporu alarak saldırgandan şikayetçi oldu. Şahıs, ekiplerce gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen saldırgan,  tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

TEDHİTLERİ SÜRÜYOR 

Serbest kalan saldırganın tehditlerini sürdürdüğünü kaydeden Azime T. saldırı anlarının görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşarak yardım istedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX