0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Temmuz 2019 Salı 22:52:00 - Güncelleme:23 Ağustos 2019 Cuma 10:12:00

Bekçilik sınav soruları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik yazılı sınav soruları açıklandı mı? Bekçilik sınav soruları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları tüm bekçi olmak isteyen adaylar tarafından araştırılıyor. Bekçilik yazılı sınavı için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde, yurdun 81 ilinde istihdam edilecek olan bekçi alımları için ön başvurular 18 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınmıştı. Bekçi olmak isteyen binlerce aday 13 Temmuz'da çarşı ve mahallelerde bekçilik görevlerini üstlenmek için sınava girdiler. Bekçilik yazılı sınavının ardından gözler sorulara ve cevaplara çevrildi. Sınavda 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek olan bekçi adayları, toplamda 100 soruya cevap verdiler. Peki, Bekçilik yazılı sınav soruları açıklandı mı? Bekçilik sınav soruları ne zaman açıklanacak? İşte tüm bu soruların yanıtları haberimizin içerisinde yer alıyor... 

BEKÇİLİK YAZILI SINAV SORULARI AÇIKLANDI MI? 
Bekçilik yazılı sınav soruları henüz açıklanmadı. Bekçilik yazılı sınav soruları açıklanır açıklanmaz haberimizin içerisinde yer alacak.

BEKÇİLİK SINAV SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Bekçilik sınav soruları ve cevap anahtarları bugün https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. 

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK? 
Bekçilik sınav sonuçları, 7 Ağustos Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açılacak.  

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX