0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Eylül 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:11 Eylül 2019 Çarşamba 08:00:00

THY’ye 5 yıldız

Türk Hava Yolları, dünyanın en güvenilir ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul edilen APEX tarafından “2020 Yılının Beş Yıldızlı Küresel Havayolu” seçildi. 

Türkiye’nin hava ulaşımında bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları (THY), dünya genelinde adından söz ettirmeye devam ediyor. THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre; küresel seyahat uzmanları, APEX Resmi Havayolu Değerlendirmeleri’nin açıklandığı APEX-IFSA ödülleri için, 9 Eylül’de ABD’nin Los Angeles kentindeki kongre merkezinde bir araya geldi. 

600 firmayı geride bıraktı 

Söz konusu organizasyonda yolcular, Temmuz 2018 - Haziran 2019 arasında, dünya çapında yaklaşık 600 havayolu şirketinin bir milyonun üzerinde uçuşunu puanlayarak, 2020 yılının yıldızlarını seçti. Havayolu şirketleri koltuk konforu, kabin servisi, yiyecek ve içecek, eğlence ve Wi-Fi kategorilerinde 5 yıldız üzerinden değerlendirildi. 

En güvenilir ve saygın şirket 

Değerlendirme sonucunda bayrak taşıyıcı THY, dünyanın en güvenilir ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul gören APEX (Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından “2020 Yılının Beş Yıldızlı Küresel Havayolu” seçildi. Böylelikle THY, üst üste üçüncü kez 5 yıldız ortalamasıyla ödüllendirildi. 

Üst üste üçüncü başarı 

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ödülle ilgili yaptığı açıklamada, yolculara seyahatlerinin her aşamasında mükemmelliği sunmayı hedeflediklerini söyledi. İlker Aycı, “Dreamliner” tipi uçaklarda yenilenen business class kabin tasarımının havacılık endüstrisinde çığır açan yeni evleri İstanbul Havalimanı’yla bulutların üzerindeki ayrıcalıklı hizmetlerle değişim yaşadıklarını belirtti. Aycı, “Bu değişimin yolcularımız tarafından 5 yıldızla ödüllendirildiğini görmek mutluluk veriyor. APEX’e ve birlikte uçtuğumuz tüm değerli konuklarımıza, bu gayretimizi görüp takdir ettikleri ve bizi bu değerli ödüle üst üste üçüncü kez layık gördükleri için sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

119 dolara Güney Avrupa’ya uçuracak 

Türk Hava Yolları (THY), Güney Avrupa’ya seyahat edecek yolcularına özel indirimli bilet kampanyası düzenledi. Kampanya, İstanbul ve Ankara’dan İtalya, İspanya, Fransa, Malta, Portekiz ve Yunanistan’da 25 uçuş noktasına, uygun fiyatlarla seyahat imkanı sağlıyor. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 10-20 Eylül’de satın alacakları biletlerle 1 Kasım 2019-31 Mart 2020’de her şey dahil 119 dolardan başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX