0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2019 Cumartesi 10:30:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2019 Cumartesi 11:28:00

Sturridge annesini dinledi, Trabzonspor'u seçti

Başakşehir'le prensipte anlaşmaya varan Sturridge, Trabzonspor'un biraz daha fazla ücret teklif etmesi karşısında bordo mavili kulüple el sıkıştı.

TM Dijital Haber Merkezi

Liverpool’dan ayrıldıktan sonra hakkında Atalanta, Genoa, DC United iddiaları ortaya atılsa da sadece Süper Lig’den Başakşehir ve Trabzonspor’dan resmi teklif aldığı ortaya çıkan Sturridge’in, ailesinin onayıyla bordo mavili kulübü seçtiği belirtildi.

TRABZON'U BEĞENDİLER

Tecrübeli golcünün Trabzonspor’a transfer süreci aslında bir hayli zorlu ve ilginç oldu. Liverpool’da sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Sturridge önce Başakşehir’den teklif alırken, ‘Karadeniz Fırtınasının’ bu teklifin biraz daha üzerine çıkması işin şeklini değiştirdi. İstanbul’un çok iyi bir yer olduğunu bilen ve şehri çok beğenen Sturridge’in ailesi, bir de Trabzon’u görmek isterken 29 yaşındaki oyuncunun annesi ve amcasının şehri görmesi Sturridge’in Trabzonspor’a imza atmasını sağladı.

STURRİDGE'İN TAŞKINLIĞI OLAY OLDU

Geçtiğimiz sezon Tottenham’la oynanan Şampiyonlar Ligi final maçından önce psikoloğunu darp eden Sturridge’in bu hareketi başta Klopp olmak üzere, birçok Avrupa kulübünün tepkisini çekerken, yıldız golcünün bu yüzden resmi olarak Almanya, İspanya, Fransa gibi liglere gidemediği öğrenildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX