0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 08:00:00

Sakatsaray

Galatasaray’da sakatlık problemi bitmiyor... Falcao ve Andone’nin yokluğunda Ryan Babel’i forvette oynatmayı planlayan Fatih Terim’e Hollandalı’dan da kötü haber geldi. Üstüne bir de Muslera eklendi. İmparator’u kritik viraj öncesinde endişe sardı.

GÜNEŞ

GALATASARAY üst üste gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı. Şampiyonlar Ligi’ndeki PSG maçında sakatlanan ve neredeyse ilk yarıyı kapatan Radamel Falcao’nun ardından Gaziantep FK mücadelesinde de Andone’yi kaybeden Sarı-Kırmızılılar, şimdi de Babel ile Muslera’dan gelen haberlerle şoka uğradı. İki oyuncu da kendi milli takımlarında yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Aslan’da Belhanda ve Şener’in de sakatlıkları sürüyor.

B.ŞEHİR'DE OYNAMAYABİLİRLER

■ FALCAO ve Andone’nin yokluğunda Babel’i forvette oynatmayı düşünen teknik direktör Fatih Terim’in bütün planları alt üst oldu. Sol dizinden sakatlık yaşayan Hollandalı’nın durumu yapılacak tetkiklerden sonra belli olacak. Babel’in Başakşehir maçında oynaması beklenmiyor. Muslera’nın da durumu net değil. Bu haberlerle sarsılan Fatih Terim’i zorlu periyot öncesinde endişe sardı. İmparator, Başakşehir planlamasını bu iki oyuncunun son durumuna göre yapacak.

BİR TEK ADEM KALDI

■ G.SARAY’IN geçen sezon yaşadığı forvet sıkıntısı bu yıl da baş gösterdi. 2018-19 sezonu başında Gomis’i satan Cim Bom, Eren’in sakatlanmasıyla ilk yarıyı golcüsüz kapatmıştı. Bu yıl da Falcao’nun ardından Andone de sakatlandı. Terim bu bölgede Babel’i oynatmayı planlıyordu. Ancak, Babel de milli takım kampında sakatlananınca İmparator’un elinde bir tek Adem Büyük kaldı. Tecrübeli çalıştırıcının Başakşehir maçında gol umudu Adem Büyük olacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX