0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Haziran 2019 Çarşamba 15:59:00 - Güncelleme:19 Haziran 2019 Çarşamba 16:02:00

Hector Herrera’nın Türkiye'ye gelme niyeti yok

Adı Galatasaray’la anılan Hector Herrera’nın Türkiye’de forma giymek istemediği öğrenildi.

TM Dijital Haber Merkezi

Abdurrahim Albayrak’ın katıldığı özel bir ödül töreninde ‘’Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor" demesi Galatasaray kulislerini hareketlendirirken sarı kırmızılı kulübün gündemine gelen yıldız futbolcu Hector Hererra ismi bir anda camiayı heyecanlandırdı.

HECTOR'UN GÖZÜ DEVLERDE

6 yılı geçkin bir süredir Porto forması giyen ve bu sezon kulübüyle olan sözleşmesini uzatmayarak ayrılık kararı alan Hector Herrera’nın Galatasaray’a gelip gelmeyeceği belli oldu. Bonservisi elinde olduğu için Avrupa’nın dev takımlarını peşinde koşturan Herrera’nın şu anda Türkiye’yi düşünmediği öğrenilirken Meksikalı orta sahanın Atletico Madrid, İnter, Milan ve Lyon’la görüştüğü ifade edildi.

MENAJERİ AÇIKLADI: HERRERA TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR

Dün ve bugün adı sık sık Galatasaray’la anılan Hector Herrera’nın menajeri Maias Bunge’nin yaptığı açıklamaya göre; 29 yaşındaki futbolcu kariyerine Avrupa’da devam etmek isterken ‘Atletico Madrid’ iddialarına ise ‘bilgi vermesem daha iyi olur’ ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX