0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Haziran 2019 Perşembe 09:18:00 - Güncelleme:20 Haziran 2019 Perşembe 09:24:00

Nijeryalı oyuncu Onyekuru, Galatasaray'da kalmak istiyor

Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli payı olan Nijeryalı oyuncu Henry Onyekuru, kulübü Everton'a yine sarı-kırmızılı takımı işaret etti.

Henry Onyekuru kendi işini kendisi hallediyor! Galatasaray'da gösterdiği performansla şampiyonlukta önemli katkısı bulunan Nijeryalı oyuncu mukavelesi bittiği için kulübü Everton'a dönmüştü. 

İngiliz ekibinin yine başka takıma göndermek istediği kanat oyuncusu adres olarak Galatasaray'ı gösterdi. 

"Galatasaray'da kalmak istiyorum" diyen Onyekuru menajeri aracılığıyla gönlünde yine sarı-kırmızılı kulübün olduğunu bildirdi.

Onyekuru'nun Everton Kulübü'ne açık ve net bir şekilde "Kariyerime ve geleceğime Galatasaray'da devam etmek istiyorum. Fatih Terim'in ve Galatasaray'ın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Galatasaray'a uyum sağladım ve şampiyonluk yaşadım. Şampiyonlar Ligi'nde çok daha iyisini yapacağım inancımdayım" dedi. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi.  (Türkiye)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX