0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:21 Temmuz 2019 Pazar 08:57:00

Tatilde ayrıldılar

Demet Özdemir'le Can Yaman aşkı Maldivler'de bitti. Kavga edip, apar topar ülkeye dönen aşıklardan Demet Çeşme, yakışıklı oyuncu da Marmaris'e giderek birbirlerine nispet yaptı.

Erkenci Kuş dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir'le Can Yaman çifti iki hafta önce Etiler'de oturdukları evle ilgili bir sorun yaşadı. Ev sahibinin 5 milyon liraya satışa çıkardığı evi almak isteyen ama fiyatta anlaşamayınca vazgeçip taşınmak zorunda kalan çift, tatil için gittikleri Maldivler'de kavga etti. Birlikte tatile çıkan ikilinin, bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışması büyüyünce tatillerini yarıda kesip yurda ayrı uçaklarla döndükleri ileri sürüldü.

Demet Özdemir, dizideki rol arkadaşı Anıl Çelik ile birlikte soluğu Çeşme'de alırken orada bol bol dans ederek sosyal medyada paylaştı. Dün yine bir beachte göbek atarken videoları sosyal medyada paylaşılan güzel oyuncu 'keyfim yerinde' mesajı verirken, Marmaris'te tek başına kafa dinleyen Can Yaman ise havuzda çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX