0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Eylül 2019 Pazar 08:51:00 - Güncelleme:16 Ocak 2020 Perşembe 15:44:00

Melike İpek Yalova kiminle evlendi?

Melike İpek Yalova kimdir, kaç yaşında? Melike İpek Yalova kiminle evlendi? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer aldı. Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova magazin gündeminin trend isimleri arasında yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, dün akşam Altuğ Gültan evlendi. Haberi görenler Melike İpek Yalova'nın eşi Altuğ Gültan hakkında araştırma yapmaya başladı. Melike İpek Yalova ve eşi Altuğ Gültan hakkında merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, dün akşam Altuğ Gültan evlendi. Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova magazin gündeminin trend isimleri arasında yer aldı.Haberi görenler Melike İpek Yalova'nın eşi Altuğ Gültan hakkında araştırma yapmaya başladı. Melike İpek Yalova kimdir, kaç yaşında? Melike İpek Yalova kiminle evlendi? Melike İpek Yalova'nın eşi Altuğ Gültan kimdir? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Melike İpek Yalova ve eşi Altuğ Gültan hakkında merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 yılında Ankara'da doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Mezuniyetin ardından İtalya Roma'ya gitmiş ve orada Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi almıştır. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır.

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kastilya Prensesi İsabella karakteri ile gerçekleştirmiştir. Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember ve İnsanlık Suçu dizilerinde rol almıştır.

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Doktor Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, 1.57 metre boyunda, 50 kilo ve Boğa burcudur.

MELİKE İPEK YALOVA'NIN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2019 – Bir Zamanlar Çukurova (Ala) (TV Dizisi)

2018 – Can Feda (Sinema Filmi)

2018 – İnsanlık Suçu (Cevher) (TV Dizisi)

2017 – Çember (Leyla) (TV Filmi)

2016 – Hayat Şarkısı (Suzi) (TV Dizisi)

2012-2014 – Karadayı (Ayten) (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Prenses İsabella) (TV Dizisi)


ALTUĞ GÜLTAN KİMDİR?

Altuğ Gültan profesyonel medya kariyerine 2009 yılında Fox International Channels Turkey yayın planlama ve program alımları departmanında başladı. Çok hızlı geçen bu süreye birçok kanal lansmanı, global içerik anlaşması, lokal prodüksiyonlar, özel projeler ve entegrasyonlar sığdırdı. Markayı çeşitli içerik fuarlarında profesyonelce temsil etti. Türkiye'de FOXCRIME ve 24Kitchen kanal stratejilerini oluşturduktan sonra FIC'nin Yunanistan'daki kanallarını da destekledi.

.Altuğ FIC Turkey "Yapımlar Direktörü" pozisyonuna terfi olduktan sonra çıtayı biraz daha yükseltmiş oldu. Bu vesileyle global standartlarda içerik üretme hayalini de gerçekleştirme fırsatı buldu. National Geographic kanalının ilk lokal içeriklerinin yapımcılığını üstlendi. Mega Fabrikalar Vestel, Inside Turkish Airlines, Ozan Güven'le Ahmak Bilimi gibi projelerin yanı sıra, in-house ürettiği 'Tracking The Brown Bear' belgeseliyle FIC Turkey ekibine 'Üstün Başarı' ödülü kazandırdı. Her yeni projesinde içerik geliştirme konusuna ne kadar vakıf olduğunu göstermeye çaba harcadı.

6 senelik televizyon tecrübesinin ardından 2015 Temmuz ayında uzun zamandır planladığı Cornerman şirketini kurmak için FIC'ye veda etti. Kanal planlaması, içerik alımları, yayın akışı, proje satışı ve global prodüksiyon deneyimiyle yeni şirketinde hayata geçireceği her işin sektöre örnek olmasını kendisine misyon edindi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX