0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2019 Cumartesi 09:24:00

Bodrum'a aşık oldu

Daha önce birçok kez Türkiye'de tatil yapan Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme, yine Bodrum'a geldi. Ultra lüks otelde 5 gün konaklayacak olan ünlü aktör, bol bol gezmek istediğini söyledi. 

Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme, geçtiğimiz nisan ayının sonlarına doğru gizlice Bodrum'a gelmiş ve yat almaya kalkışmıştı. Fakat bir milyon dolarlık yattan son anda vazgeçen oyuncu, 227 bin liraya iki Milas halısı alıp ülkesine dönmüştü. Yat almayı kafaya koyan ünlü aktör önceki akşam tekrar Bodrum'a geldi. 

Uygulamaya takıldı

Jean Claude Van Damme akşam saatlerinde özel jetiyle Bodrum - Milas Havalimanı'na iniş yaptı. Van Damme’ı alan vip araç ünlü aktörü oteline götürmek için yola çıktı. Tam o esnada Polis ekipleriyle beraber TÜRSAB yetkilileri, vip araçların yetki belgelerini inceleme uygulaması yapıyordu. Van Damme’ı taşıyan araç da uygulamaya takıldı. Yetkililer araç içerisinden Van Damme, çıkmasıyla bir anda şoke oldular. 

Mütevazı star

Oldukça mütevazı olan dünyaca ünlü aktör 3 ay önce de Bodrum’a geldiğini ve ilçeye hayran kaldığını söyledi. Kalacağı otelin girişinde yoluna serilen çiçeklerle karşılanan Jean Claude Van Damme bu sefer Bodrum’u karış karış gezeceğini dile getirdi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX