0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2019 Salı 17:21:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 17:23:00

ABD'de Michael Webb adlı adam, 8 yaşındaki bir kızı annesinin yanından kaçırdı

ABD'de meydana gelen olayda, Michael Webb adlı adam, 8 yaşındaki bir kızı annesinin yanından kaçırdı. Küçük daha sonra otel odasına yapılan baskınla kurtarıldı. Duruşmada olayın görüntüleri jüri üyelerine izletildi.

Korkunç olay ABD'nin Teksas eyaletinde meydana geldi. Michael Webb adlı adam, 8 yaşındaki kız çocuğunu, annesinin yanından kaçırdı. Mayıs ayında gerçekleşen olayın ardından polis kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Forest Hill'de bir otelde kalan aile, polis ekiplerine haber vererek şüpheli Michael Webb'in arabasını, otelin park alanında gördüklerini ihbar etti. Polis otele gelerek Webb'in kaldığı otel odasını öğrendi. Odaya baskın yapan ekipler, "Fort Worth Polisi, kapıyı aç! İçeri geliyoruz" şeklinde anons yaptı. Şüphelinin giyinik olmadığını söyleyerek zaman kazanmak istemesine aldırmayan güvenlik güçleri, birkaç saniye içinde kapıyı kırarak odaya girdi.

Polis ekiplerinin baskın görüntüleri, savcılık tarafından mahkemede kanıt olarak sunuldu. Görüntülerde, polis ekiplerinin kızı hemen bulamadığı, odayı dikkatlice incelediklerinde ise küçük kızın çamaşır sepetine saklanmış olduğu görülüyor.

İsmi açıklanmayan küçük kız, Michael Webb'in kendisini "ses çıkardığı takdirde ailesini öldürmekle tehdit ettiğini" söyledi. Önceki gün gerçekleşen duruşmada jüri üyeleri, Webb'i suçlu buldu ve adam ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

(Milliyet)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX