0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2020 Cuma 17:41:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2020 Cuma 17:41:00

Başkan Erdoğan'dan müjde sonrası anlamlı paylaşım: Bize durmak dinlenmek yok

Dünyanın merakla beklediği müjdeyi açıklayan Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabından da paylaşım yaparak 'Enerjide net ihracatçı konumuna gelene kadar bize durmak, dinlenmek yok' dedi.

Türkiye ve dünyanın merakla beklediği büyük müjde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son dakika açıklamalarının ardından belli oldu. Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen törenle büyük müjdeyi duyuran Erdoğan, Türkiye'nin tarihinin en büyük doğal gaz keşfini gerçekleştirdiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'deki Tuna-1 kuyusu bölgesinde 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğunu resmen açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından doğal gaz keşfine ilişkin son dakika paylaşımı geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaşımında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Fatih sondaj gemimiz, 20 Temmuz'da başladığı Tuna-1 kuyusundaki sondajda hamdolsun 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetti. Enerjide net ihracatçı konumuna gelene kadar bize durmak, dinlenmek yok' dedi.

Etiketler : BAŞKAN ERDOĞAN müjde doğal gaz karadeniz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX