0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Nisan 2019 Perşembe 11:44:00 - Güncelleme:19 Nisan 2019 Cuma 00:53:00

Bakan Selçuk'tan kıdem tazminatı açıklaması

Milyonlarca kişinin merak ettiği Kıdem Tazminatı hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk "En çok önem verdiğimiz husus, tüm tarafların görüşleri ve değerlendirmelerinin sürece dahil edilecek olması" dedi.

 Hükümetten kıdem tazminatı fonuyla ilgili açıklama geldi. Bakan Selçuk, "En çok önem verdiğimiz husus, tüm tarafların görüşleri ve değerlendirmelerinin sürece dahil edilecek olması. Tüm sosyal tarafların uzlaşısıyla herkesin mutlu olacağı bir çözümü bulacağımızı vurgulamak isterim." ifadelerini kullandı.
Hükümetten kıdem tazminatı fonuyla ilgili son dakika açıklamalar geldi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kıdem tazminatı fonuyla ilgili konuştu.

"HERKESİN MUTLU OLACAĞI BİR ÇÖZÜM BULUNACAK"

Bakan Selçuk, "En çok önem verdiğimiz husus, tüm tarafların görüşleri ve değerlendirmelerinin sürece dahil edilecek olması. Tüm sosyal tarafların uzlaşısıyla herkesin mutlu olacağı bir çözümü bulacağımızı vurgulamak isterim." dedi.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX