0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ağustos 2020 Salı 14:34:00 - Güncelleme:25 Ağustos 2020 Salı 14:39:00

Bakan Albayrak'tan anlamlı paylaşım: Fatih Sultan Mehmet gibi, Fatih de bir çağın başlangıcı olacak

Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküplük doğal gaz rezervi tüm Türkiye'de coşkuyla karşılanırken ekonomiye de büyük katkı sağlayacak, dışa bağımlılığı azaltacak. Günlerdir Türkiye kadar dünya ülkeleri de Türkiye'nin bu hamlesini konuşurken Bakan Albayrak'tan anlamlı bir paylaşım geldi. Bakan Albayrak, Fatih Sultan Mehmet'in nasıl ki bir çağı kapatıp yeni bir çağı açtıysa Fatih gemisinin de doğal gaz keşfinin Türkiye için yeni bir çağın başlangıcı olacağına vurgu yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Milli, bağımsız, temiz enerji için Karadeniz'deki Fatih'imiz alnımızın AK'ı oldu. Fatih Sultan Mehmet nasıl ki bir çağı kapatıp yeni bir çağ açtıysa Fatih gemimiz de yeni bir çağın başlangıcı olacak." dedi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Bakan Albayrak, "Milli, Bağımsız, Temiz enerji için Karadeniz'deki Fatih'imiz alnımızın AK'ı oldu. Fatih Sultan Mehmet nasıl ki bir çağı kapatıp yeni bir çağ açtıysa Fatih gemimiz de yeni bir çağın başlangıcı olacak." dedi.

Etiketler : Fatih gemisi fatih sultan mehmet berat albayrak
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX