0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Aralık 2019 Pazar 12:30:00 - Güncelleme:15 Aralık 2019 Pazar 12:31:00

Aykut Kocaman istedi, Fatih Terim onayı verdi! Gidiyor...

Galatasaray'a geldiği günden bu güne kadar yeteri kadar süre bulamayan yıldız isme İttifak Holding Konyaspor talip oldu. Yeşil beyazlılarda teknik direktör Aykut Kocaman, Galatasaraylı oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi hareketli saatler yaşanıyor...

Ara transferde birçok isimle yollarını ayırmaya hazırlanan sarı kırmızılılarda mevcut kadrodaki isimlere de talipler var. Konyaspor teknik direktör Aykut Kocaman ise takımında görmek istediğini kaydettiği yeşil beyazlı yönetim, görüşmelere başlamak üzere Galatasaray ile temasa geçti.

TAYLAN ANTALYALI GİDİYOR MU?

Galatasaray'ın son transferi olan ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan transfer edilen Taylan takımdan ayrılabilir.

TERİM ONAY VERDİ!

Sarı kırmızılılar tarafından 4 yıllık sözleşme yapılan ancak takımda süre alamayan 24 yaşındaki oyuncunun gidişi için Terim de onay verdi.

KİRALIK OLARAK

Transferin ise sezon sonuna kadar ya da 1.5 yıllık şeklinde yapılacak anlaşmaya göre, kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Sezon başında bedelsiz olarak takıma kazandırılan Taylan bu sezon Galatasaray formasıyla 2'si lig 1'i Ziraat Türkiye Kupası olamak üzere sadece 3 maçta forma giydi.

Toplamda 100 dakika sahada kalan Taylan bu maçlarda gol ya da asist üretemedi.

(Fotomaç)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX