0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:21 Temmuz 2019 Pazar 08:00:00

'Şımarık çocuk Emre Mor'

Emre Mor’un Beşiktaşlı yöneticileri arayarak Siyah-Beyazlı formayı giymek için yalvardığı ortaya çıktı. Mental açıdan ciddi problemleri olan futbolcu, Beşiktaş tarafından net bir dille geri çevrildi.

GÜNEŞ

■ İSMİ bir süredir G.Saray’la anılan Emre Mor’un kendisini Beşiktaş’a önerdiği ortaya çıktı. Genç futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran WBD Capital CEO'su Erik Alonso, Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Alonso, “Emre Mor bize haber vermeden Beşiktaş’la görüştü. Kendisini Beşiktaş’a da önerdi. Orada oynamak istediğini söyledi. Beşiktaşlı yöneticiler onu reddetti. Mental açıdan ciddi problemleri var. Muhtemelen Celta Vigo’da kalacak. Bu koşullarda Türkiye'de kabul görmeyecektir” dedi.

SÜREKLİ YALAN SÖYLÜYOR

 ■ MOR’UN menajeri şöyle devam etti: “Geçen gün kulübün sportif direktörü ile bir toplantı yaptı. Emre Mor'un tutumunu tutarsız buluyorum. Sürekli yalan söylüyor, herkese karşı hem de. Kendisiyle yaptığı toplantıda G.Saray'a transferi için bir plan yaptım. 1.7 milyon euro talep edecektik. O beni devre dışı bırakarak G.Saray'dan 500 bin euro istedi. Celta Vigo'dan parasız çıkabileceğini söyledi. Celta kabul etmiyor. Kiralasa bile ücret talep ediyor. G.Saray'la ilgili iş çıkmaza girdi.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX