0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

Öfke dinmiyor

Beşiktaş taraftarlarının Denizlispor maçı hakemi Özgür Yankaya ve VAR hakemlerine tepkisi dinmiyor. Özellikle Isaac Sackey’in Diaby’ye yaptığı hareketin kesinlikle kırmızı kart olması gerektiğini savunan taraftarlar, sosyal medyadan tepkilerini dile getiriyorlar. Beşiktaş yönetimine de serzenişte bulunan taraftarlar, yönetimin daha sert olmasını istiyor.

GÜNEŞ

■ BEŞİKTAŞ ile Denizlispor arasında geçtiğimiz Pazar günü oynanan karşılaşmada hakem Özgür Yankaya ile VAR hakemlerinin yönetimi büyük tepkiye neden oldu. Maçın ardından 3 gün geçmesine rağmen Siyah-Beyazlı taraftarların hakem yönetime tepkisi gün geçtikçe artıyor. Taraftarlar twitter’da #BeşiktaşıDoğrayanVAR hastag’iyle binlerce paylaşım yaparken, VAR kayıtlarının açıklanmasını ve Özgür Yankaya’nın mı yoksa VAR hakemi Hakan Ceylan’ın mı bu kararları verdiğinin ortaya çıkmasını istiyor.

EN ÇOK TEPKİ SARI KARTA

 ■ TARAFTARLAR maçta Llajij ve Diaby’ye yapılan penaltıların verilmediğini iddia ederken, en büyük tepkiyi ise Isaac Sackey’in Abdoulay Diaby’e arkadan direk aşil tendonuna yaptığı harekete, Yankaya’nın sarı kart vermesine gösteriyor. Bu pozisyonun sakatlayıcı bir hareket olduğunu ve direkt kırmızı kart görmesi gerektiğini ifade eden Beşiktaş taraftarı, maçın kazanılmasına rağmen tepkilerini artırarak sürdürüyor. Taraftarlar asbaşkan Emre Kocadağ’ın hakemi eleştiren açıklamalarını yeterli görmüyor.

BAŞKAN ÇEBİ KONUŞSUN

 ■ SESİ çıkan takımın bir sonraki hafta korunduğunu iddia eden Siyah-Beyazlı taraftarlar, başkan Ahmet Nur Çebi’den haklarını korumasını ve sert bir açıklama yapmasını istiyor. Taraftarlar, daha önce yapılan hatalara sesi çıkmayan Fikret Orman’ın gittiğini ancak bu konuda büyük umutlar bağlanan Çebi’nin de suskun kaldığından yakınıyorlar. Beşiktaş taraftarı ayrıca kulübün resmi siteden Fenerbahçe ve Galatasaray’ın daha önce yaptığı gibi açıklama yaparak tepkisini göstermesini istiyor.

HAKEM VE VAR İÇİN YORUMCULAR NE DEDİ:

Erman Toroğlu: Sackey-Diaby pozisyonu kırmızı kart VAR’a bile gitmeye gerek yok

Selçuk Dereli: Diaby’ye yapılan hareket tartışmasız kırmızı kart. Gaddarca bir hareket.

Bülent Yıldırım: Bizim köyün muhtarı bile bu harekete kırmızı verir hakem olmaya gerek yok. Araba kazası gibi.

Metin Tekin: Türkiye’de bu pozisyona iki kişi kırmızı kart vermez. Biri Özgür Yankaya biri Hakan Ceylan.

Mehmet Demirkol: Sackey’in yaptığı faule sadece kırmızı kart yetmez. Bu acımasız hareket. En ağır cezayı vereceksin.

Ahmet Çakar: Diaby’ye yapılan hareket net kırmızı kart.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX