0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

Fırtına’ya büyük müjde

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Trabzonspor’da müjdeyi Başkan Ahmet Ağaoğlu verdi. Ağaoğlu, "Milli aradan sonra Abdülkadir Ömür dışında bütün futbolcular takıma dönecekler. Ekuban, Sosa ve Obi Mikel, aynı şekilde Sturridge de oynayacak" dedi.

GÜNEŞ

■ YUSUF Yazıcı’yı Fransa’nın Lille takımına yüksek bir bedelle satan Trabzonspor, ardından üst üste gelen ciddi sakatlıklarla Süper Lig’de büyük sıkıntı yaşamıştı. Sakatlıklar nedeniyle Avrupa kupalarında U19 takımından oyuncu oynatan Bordo-Mavililer’de müjdeyi kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu verdi. Süper Lig'in Futbol Ekonomisi Raporu (Ekolig) adıyla dün düzenlenen toplantıda konuşan başkan Ağaoğlu, milli aradan sonra sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür dışındaki tüm futbolcuların oynayacak duruma geleceğini ifade etti.

STURRİDGE KENDİ SÖYLEDİ

■ TOPLANTININ ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sakatlıkları hakkında şunları söyledi: Milli arıdan sonra Abdülkadir Ömür’ün dışında tüm sakat oyuncular oynayabilecek duruma gelecek. Ekuban döndü zaten. Onun rehabilitasyon dönemi İtalya’da tamamlandı, 1-2 hafta içinde takıma katılacak. Sosa ile Mikel aynı şekilde. Sturridge de Ankaragücü maçında sahada olacağını söyledi. Biz U19 takımına her takımdan daha fazla önem veriyoruz. Bu oyuncuları oynatıp inşallah futbolun, Trabzon’un ve ülkenin ekonomisine daha fazla katkıda bulunuruz.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX