0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ağustos 2020 Perşembe 12:51:00 - Güncelleme:13 Ağustos 2020 Perşembe 12:51:00

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan velilere önemli uyarı: İtibar etmeyin

Kaynak: AA

ABONE OL

Okullarımızda 31 Ağustos tarihinde uzaktan, 21 Eylül'de ise yüz yüze eğitimin başlayacağının açıklanmasının ardından gerek sosyal medyada gerekse bazı haber sitelerinde çıkan haberler üzerine bakanlık açıklama yaptı. Velileri uyaran Milli Eğitim Bakanlığı, resmi hesaplar haricinde yapılan haber ve paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, yeni eğitim öğretim yılı planlamaları ve takvimine ilişkin Bakanlığın resmi iletişim kaynakları dışında yapılan açıklama ve paylaşımlara itibar edilmemesi uyarısında bulunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni eğitim öğretim yılı planlamaları ve takvimine ilişkin Bakanlığın resmi iletişim kaynakları dışında yapılan açıklama ve paylaşımlara itibar edilmemesini istedi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yeni eğitim öğretim yılı planlamaları ve takvimine ilişkin Bakanlığımız resmi iletişim kaynakları dışında yapılan açıklama ve paylaşımlara itibar etmeyiniz."

BAKAN SELÇUK: LÜTFEN MASKEMİZİ TAKALIM

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu ülkenin 1 milyondan fazla öğretmeni var.Ben de onlardan biriyim. Hepimiz çocukların yanında olacağız. Gerçekten inanırsak, askıya aldığımız ‘okul heyecanını’ bu yıl da layıkıyla yaşar, çocuklarımıza yaşatırız. İşe lütfen, maskemizi takarak başlayalım" ifadelerini kullandı.

Etiketler : Milli Eğitim Bakanlığı okul eğitim veli uyarı koronavirüs kovid-19
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX