0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Eylül 2019 Salı 08:49:00 - Güncelleme:26 Eylül 2019 Perşembe 10:08:00

KYK yurt yedek sorgulama sayfası

KYK yedek yurt sonuçları nereden açıklanır? merak ediliyor. KYK 6. yedek yurt sonuçları erişime açıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığına başlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarında barınma talebinde bulunan öğrencilerin yurt başvuruları açıklandıktan sonra yedek yerleştirmeler için süreç her Pazartesi ve Perşembe günleri devam ediyor.

KYK yedek yurt sonuçları erişime açıldı. KYK yurt yedek sorgulamanın nereden yapılacağı merak ediliyor. KYK yurt başvurusunda bulunan ancak kendisine henüz yurt çıkmamış olan öğrenciler yedek yerleştirmeleri yakından takip ediyor. KYK yurt yerleştirme sonuçlarına göre yerleşemeyen adaylar için yedek işlemleri her pazartesi ve perşembe günleri yapılmaya devam ediliyor. Bugün KYK 6. yedek yurt sonuçlarının açıklanması bekleniyordu. Sonuçlar açıklandı. 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı ÖSYM ve arasınıf 6. yedek yurt sonuçları KYK'nın web sitesinden sorgulanabiliyor. e-Devlet kapısı ya da kimlik bilgileri ile giriş yapılabiliyor.

KYK YURT YEDEK SORGULAMA EKRANI
 

KYK YURT TAAHHÜTNAME NASIL ONAYLANIR?

Yurt kaydı için öncelikle e-Devlet Kapısına giriş yapılır.

“Yurt Kayıt İşlemler” hizmeti sayfası açılır.

1) Kayıt Bilgilendirme

Hizmete ilk girdiğinizde eğer kayıt yapabiliyor durumda iseniz bu kayıt formunu görüntüleyeceksiniz. Öğrenci Bilgileri ve Yurt Bilgilerinizi
kontrol ederek Taahhütnameyi okuyup onayladığınızda “Kayıt Yap” düğmesine basarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Bilgilerinizde eksiklik veya yanlışlık varsa işleme devam etmeyiniz.

2) İşlem Sonucu

Eğer kaydınız başarıyla tamamlanmışsa aşağıdaki ekranı görüntüleyeceksiniz. Artık işleminiz tamamlanmış demektir. Şimdi tarayıcınızı kapatabilir, farklı hizmetlerden faydalanabilir veya farklı web sitelerine gidebilirsiniz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX