0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Haziran 2019 Salı 17:07:00 - Güncelleme:25 Haziran 2019 Salı 17:26:00

Usta oyuncu Hasan Kaçan'dan primci Athena Gökhan'a akabinde ve detayında cevap

Senarist - Oyuncu Hasan Kaçan sosyal medya üzerinden Başkan Erdoğan düşmanlığı yapan şarkıcılara ders vermeye devam ediyor.

Ünlü sanatçı Hasan Kaçan sosyal medya hesabından şarkıcı Athena Gökhan olarak bilinen Gökhan Özoğuz'a efsane bir cevap verdi. 

Bir kısım şarkıcı ve oyuncuların Başkan Erdoğan nefreti üzerinden yaptıkları Ekrem İmamoğlu güzellemeleri artık bilinen bir gerçek. Gökhan Özoğuz da bunu her fırsatta dile getiren şarkıcılardan. Özoğuz bugün sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı.

İMAMOĞLU GÜZELLEMESİ

"Herkesin meşrebi vardır ,farklıdır. Bundan önce hep bir eksik hep bir fazla derken ,Benim meşrebime birebir uyan ilk siyasi şahsiyet Ekrem İmamoğlu oldu! Samimiyet çok güçlüdür!Görevinde başarılar. Ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim."

"SANATÇI SADECE ERDOĞAN'A MUHALİFTİR DEYİN KURTULUN"

Bu paylaşım üzerine ünlü sanatçı Hasan Kaçan şu cevabı vererek gerçek düşüncelerini yüzüne vurdu: 

"Gökhancım, Din kardeşi olmamız aynı siyasi görüşte olmamızı gerektirmez. "Meşrebim" dediğin görüşün, din kardeşlerine yaptığı zulümleri de bilemeyebilirsin. Ama artık şu "Sanatçı muhaliftir" palavrasını bırakın. "Sanatçı Erdoğan'a muhaliftir." deyin. Siz de rahat edin biz de."

Haber 7

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX