0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Temmuz 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:17 Temmuz 2019 Çarşamba 08:00:00

FETÖ'nün 'kılcal damarları'na gözaltı

Kayseri merkezli 6 ilde yapılan operasyonlarda, deşifre olmamış 'mahrem imamlar' yakalandı. 

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, FETÖ/PDY'nin deşifre edilmesi ve faaliyetlerinin sonlandırılması soruşturmasında, terör örgütünün “kılcal damarları” diye tabir edilen, örgüt adına çalışan ve deşifre olmamış “mahrem imamlara” yönelik Kayseri merkezli Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Afyonkarahisar ve Erzurum'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bölge sorumlusu M.A.Ç. ile 20 zanlının daha emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

KIZILIRMAK'TA KAÇIŞ PROVASI 

Kayseri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 21 zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, yurtdışına kaçarken jandarmaya yakalanmamak için doğa yürüyüşçüsü ve piknikçi sanılmaları amacıyla yanlarında kamp ve mangal malzemeleri taşıdığı, Meriç Nehri üzerinden yurtdışına kaçmayı planlayanların, tecrübe kazanma adına Kızılırmak'ta prova yaptıkları belirlenmişti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX